Ungdomarna på mässan

Ungdomarna på mässan
Vi i Ungdomssektionen vill tacka för en grymt rolig mässa. Vi fick tillfälle att prata med er, även hjälpa andra, sprida glädje och energi.

Vi hade en rolig mässa där vi hade som mål att visa upp oss. Under mässan fokuserade vi på att det hela tiden skulle hända saker vid våra bord. Vi hade ett bord där vi bara pärlade armband som blev väldigt uppskattat, även tatueringar och en negativ och positiv vägg. Där fick besökarna skriva positiva eller negativa saker om dyslexi på post-it lappar. Det var väldigt kul att se att den positiva väggen var större än negativa, detta är något vi tar med oss och vi ska försöka göra det vi kan för att det negativa ska minska.  

Under mässan hade vi även turen att våra vänner från Norges ungdomsstyrelse kom och hälsade på oss. Det var väldigt kul och intressant att utbyta erfarenheter. Vi fick mycket tips och idéer på hur man kan jobba. Vi i Ungdomssektionen jobbar med att ingen ska behöva känna sig ensam. I framtiden ser vi fram emot att hitta på aktiviteter med våra ungdomar i vårt land. 2018 är året då vi startade om allt från början. Vi har fått en bra start och vi jobbar på för att synas och göra så mycket som möjligt. Vi ser fram emot ett händelserikt 2019. Glöm inte bort att följa oss på våra sociala kanaler.

 Text och foto: Sara Bergh    

Gruppbild tagen utomhus
Sarah Berg, Amalia My Verbeek, Alexandra Karlsson, Jonatan Blomqvist, William Juhlin, Vanessa Juhlin, Sara Shamsizadeh och Hanna Shamsizadeh
Bild på tre armar med armband på.
Unga starka dyslektiker, Ungadyslektiker, Ungdyslektiker.
Annonser