Skrivstuga, tävling och armbandshörna när unga dyslektiker tar plats på mässan

Gruppbild på tre ungdomar tagen utomhus
Amalia My, Sarah och Jonathan från Unga Dyslektiker. Vanessa Juhlin saknas på bild. Foto: genomlinneaslins
Vi i ungdomssektionen ser verkligen fram emot årets dysleximässa i Uppsala.

Vi har tagit fram massa idéer för saker att göra och jobbar verkligen hårt på att göra denna mässa till den bästa hittills. Många aktiviteter kommer finnas och även ett gäng glada ungdomar som är väldigt exalterade över att få träffa er alla! 

Det kommer bland annat finnas en tävling som håller på under hela mässan och självklart kommer vi även ha kvar vår armbandshörna, i år är armbandssortimentet även större än förra året. Det kommer även att finnas möjlighet för alla på mässan att vara med och berätta sin historia genom en positiv/negativ-vägg, där kan du skriva upp saker som är eller har varit positiva/negativa med din dyslexi och sedan kommer vi skriva ihop en historia med hjälp av detta. Men du kanske är en egen historieberättare? Inga problem, det kommer finnas något vi vill kalla för skrivstuga, där du kan skriva dina egna berättelser helt anonymt.  

 Vi uppmuntrar alla att komma och prata med oss om i stort sett vad som helst. Alla vi i ungdomssektionen är väldigt pratglada och delar gärna med oss av våra erfarenheter och försöker mer än gärna hjälpa er! 

Vi hoppas att vi ses på mässan i Uppsala 18-19 oktober. 

Ämnen:

Relaterade artiklar

Dysleximässan 2019