Förbundet

Saga Lööf fick Dyslexipriset 2022

Gymnasieeleven Saga Lööf blev årets mottagare av Dyslexipriset. Priset delades ut av prins Carl Philip vid en ceremoni den 3 oktober på konstmuseet Prins Eugens Waldemarsudde på Djurgården i Stockholm. Saga fick priset för att hon under flera år stått upp för elever med dyslexi och deras rättigheter.

Prins Carl Philip delar ut Dyslexipriset 2022

Årets Dyslexipris delas ut av prins Carl Philip, Dyslexiförbundets beskyddare. Vem pristagaren är avslöjas i samband med prisutdelningen måndagen den tredje oktober. Ceremonin äger rum på konstmuseet Prins Eugens Waldemarsudde på Djurgården i Stockholm.

Samtal och utdelning på Waldemarsudde

Måndagen den 3 oktober håller vi ett livesänt panelsamtal om dyslexi samt delar ut Dyslexipriset på Waldemarsudde.

Medlemsrabatt på Havsäventyret

Som medlem i Dyslexiförbundet får du 20 % rabatt på läromedlet "Havsäventyret Föräldrar och barn". Erbjudandet gäller mellan 29 september 2022 och 31 januari 2023. Läromedlet hjälper dig att öva ljudning med ditt barn.

Helene Ehriander är nominerad till Dyslexipriset 2022

Helene är en av de tre nominerades till Årets Dyslexipriset. De som har nominerat henne skriver att Helene i många år haft ett stort engagemang för alla som har svårigheter med att läsa och som behöver lättlästa böcker.

Sara Grill är nominerad till Dyslexipriset 2022

Sara är en av de tre nominerades till Årets Dyslexipriset. De som har nominerat henne skriver bland annat att hon har en enorm kompetens inom området och att hennes fantastiska elev- och kunskapssyn genomsyrar allt hon gör för eleverna.

Sidor