Ny Styrelse

Stockholm Norra får ny styrelse.

Hej Alla!

Vi har nu starta med ny styrelse för föreningen och se fram emot ett bra år med flera bra saker.

Lite information vad som händer i förbundet under året:

9 maj kommer det vara Årsmöte i Stockholm Distriktet kl 18 på Vintergatan 2, 1tr och bjuds smörgåstårta och fika och man får gärna anmäla att man vill komma så man vet hur många som kommer. Alla är Välkomna till detta.

Dyslexiveckan 2-8 oktober och den 3 okt kl 18  kommer detta uppmärksammas på Messingen i Upplands Väsby.

Föreläsare: Inger Rålenius som är Rådgivare på Skrivknuten som alla kan ringa till och får stöd och råd om man har frågor kring sin Dyslexi,dyskalkyli och ska prata om dyslexi o skola.

Sofia Grunér logoped från Dynamica och ska prata om hjälpmedel och appar och sen ev nån mer men vi återkommer om program närmare.

 

Dysleximässan som är i Gävle i år på Högskolan Fredagen den 20 oktober klockan 9.00 till 18.00 Lördagen den 21 oktober klockan 9.00 till 15.00

Och det är gratis för alla medlemmar.

Vi vill gärna har tips på fler aktiviteter och vi har förslag på bowling,minigolf, gröna lund så tycker ni nåt låter kul kan ni väl anmäla intresse så vi se om intresse finns.

Finns det nån som vill vara mer i styrelsearbete får man gärna höra av sig för ju fler vi är desto mer kan vi göra.Tveka inte och höra av er om ni behöver någon hjälp.

Kontaktuppgifter till styrelsen

mejl: dyslexiforbundetstockholmnorra@gmail.com

Ordförande: Anneli Andersson Shamsizadeh

Vice ordförande: Ester Alphone

Kassör Maria Fälth

Sekreterare : Sara Shamsizadeh

Ledamot : Hanna Shamsizadeh, Shoja Shamsizadeh

Ämnen: