Paket med läs- och skrivprogram till rabatterat pris

Paket med läs- och skrivprogram till rabatterat pris
Svensk Talteknologi erbjuder medlemmar i Dyslexiförbundet att köpa ett förmånligt paket med ett antal läs- och skrivprogram för olika plattformar. Programmen kommer från Claro Softwares och priset gäller för ett år. Vid köp stödjer du dessutom Dyslexiförbundet ekonomiskt. Erbjudandet gäller tills vidare och endast för privatpersoner.

Medlemspris 695 kr per år. Normalpris 6.000 kr per år. 
 

Köp paketet (endast medlemmar)
 

Är du inte redan medlem får du köpa programmen för 945 kr och då ingår ett års medlemskap.

Köp paketet + medlemskap

 

Och du får något problemen med beställningen kontakta: webbmaster@dyslexi.org

 

Dessa program ingår i paketet:

  • ClaroRead PLUS PC eller Mac
  • ClaroRead Chrome Premium
  • ClaroSpeak PLUS och ClaroScanpen för iOS (Alla är talsyntes med skrivstöd)
  • Claro Android appar
  • ClaroIdeas mapping program
  • ClaroCapture (ett mycket uppskattat studieverktyg)
  • ClaroView färgfilter
  • plus mycket mer

Läs mer på: https://svensktalteknologi.se/dys-kampanjen/

För övriga medlemserbjudanden, se www.dyslexi.org/medlem


Information om programmen

ClaroRead PLUS för PC och Mac
ClaroRead är en högkvalitativ talsyntes med över 5 miljoner användare. Talsyntesen innehåller en mängd användbara funktioner som fungerar offline på både PC och Mac. Dess intuitiva design i kombination med de många funktionerna gör ClaroRead till en väldigt kraftfull och användarvänlig talsyntes. Text i en mängd olika format, på uppemot 60 språk, läses upp utan problem. Inbyggd OCR plus mycket mer.

ClaroRead Chrome Premium
Claro Chromepaketet passar för dig som har en ChromeBook eller använder Google Chrome. ClaroRead Chrome täcker områdena läsa, skriva och uppsamling av idéer. Verktygen i lösningen fungerar tillsammans och täcker alla områden i skrivprocessen.

ClaroSpeak PLUS
ClaroSpeak Plus är talsyntesappen som ofta ligger på topplistorna inom Läs- & Skrivverktyg i Appstore. Appen ger användaren många möjligheter att få text uppläst. Lyssna på befintliga dokument, skriv egen text med ljudeko, fotografera fysisk text och få det uppläst. Till appen följer även ett tangentbord som ersätter den som Apple har. Med den kan få lyssna på text man skriver i andra appar men även ordprediktion, stavning plus mycket mer. Passar bäst till iPad.

ClaroScanPen iOS
Claro ScanPen Premium är en app för dig som snabbt vill få en text uppläst. När du startar appen kommer du direkt in i kameran i din iPhone/iPad. Du tar en bild på ett utskrivet textdokument eller från en bok, markerar texten och direkt får du det uppläst. Med den senaste OCR tekniken konverteras din bild till text.

Claroideas för PC och webb
ClaroIdeas är en mångsidig och bra, svenskspråkig, mindmapping-programvara. Ett mycket bra verktyg till presentationer och för användare som har svårt att komma igång med att producera sin text. ClaroIdeas hjälper användaren att fånga och samla idéer, bilder, anteckningar, webblänkar, ljudfiler och videofiler som ger mer frihet, flexibilitet, tydlighet och kreativitet. Det gör lärandet roligare oavsett om du använder det i skolan eller i hemmet.

Paket med läs- och skrivprogram till rabatterat pris
Annonser